کد خبر:  128 تاریخ انتشار: 20:00 - 1394/01/14 تعداد بازدید: 1878

اخذ پذیرش از دانشگاههای استرالیا توسط کندو (CDS)






اخذ پذیرش از دانشگاههای استرالیا
 اخذ پذیرش از دانشگاههای استرالیا ، مورد توجه بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان ایرانی است. برای تحصیل در این کشور، شما ابتدا باید نامه ی پذیرش تحصیلی (offer letter) از یکی از دانشگاه های استرالیا داشته باشید.جهت دریافت این نامه، مراحل زیر را بایستی بگذرانید. موسسه کندو تمام امور مربوط به   پذیرش تحصیلی و یا انجام دیگر خدمات را به صورت تخصصی و با تیمی حرفه ای وبا پشتوانه چندین ساله انجام می دهد.
-انتخاب رشته تحصیلی و شهر و دانشگاه مورد نظر
-آماده کردن مدارک مورد نیاز
- ارسال درخواست پذیرش به یک یا چند دانشگاه (مؤسسه برای تعداد بیشتر دانشگاه ها مبلغ قرارداد را افزایش نمی دهد)
-دریافت نامه پذیرش (offer letter)
-دریافت تأییدیه ی الکترونیکی ثبت نام در دانشگاه
 -اقدام جهت ویزای تحصیلی

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا
لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا:
-  تهیه فیش سفارت
- اصل و کپی پاسپورت
-  اصل و ترجمه شناسنامه
-  اصل مدرک IELTS
- نامه ی پذیرش تحصیلی (Offer letter)
- گواهی الکترونیکی ثبت نام (ECOE)
-  ترجمه ریزنمرات و دانشنامه
- چهار عدد عکس پاسپورتی

مدارک مالی مورد نیاز*
- ترجمه شناسنامه ضامن
-  ترجمه گواهی محل کسب درآمد ضامن
- تهیه و ترجمه ضمانت نامه رسمی مالی
-  پرینت گردش سه ماهه حساب ضامن
- گواهی سوابق کاری رزومه (CV)
-  نامه ی انگیزه ی تحصیلی (Statement Of Purpose (SOP
- ترجمه ی کارت پایان خدمت
-  ترجمه ی سند ازدواج
 
 
فهرست انواع ویزای تحصیلی استرالیا
- دوره های زبان (دسته ی ۵۷۰)
-  مدارس (دسته ی ۵۷۱)
- دوره های فنی حرفه ای (دسته ی ۵۷۲)
- دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد (دسته ی ۵۷۳)
-  دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی و دکترا (دسته ی ۵۷۴)

 دیگر گزینه های ویزای استرالیا
 برای دوره های کوتاه مدت، می توان درخواست ویزای توریستی یا ویزای کار و تعطیلات به سفارت ارسال نمود. برای قیم دانش آموزان زیر ۱۸ سال نیز می توان ویزای جداگانه درخواست نمود.

 ویزای توریستی (دسته های ۶۰۰، ۶۰۱، ۶۵۱):
- اجازه ی تحصیل به مدت حد اکثر سه ماه.
- قصد بازدید از استرالیا حقیقی باشد.
- متقاضی شرایط سلامت و شخصیت را داشته باشد.
-  متقاضی ضمانت مالی کافی داشته باشد.

ویزای کار و تعطیلات (دسته ی ۴۱۷) :
- اجازه ی تحصیل به مدت حد اکثر چهار ماه.
- سن متقاضی ۱۸ تا ۳۰ سال باشد و پاسپورت معتبر داشته باشد.
- دلیل اصلی سفر تفریح و گذراندن تعطیلات باشد.
- به عنوان بازدید کننده ای واقعی  وارد استرالیا شود.
- متقاضی شرایط سلامت و شخصیت را داشته باشد.
-  متقاضی ضمانت مالی کافی داشته باشد.
 
ویزای قیم دانشجو (دسته ی ۵۸۰)
زمانی که دانش آموز به قیم احتیاج داشته باشد، مثلاً زیر ۱۸ سال سن داشته باشد، فردی به عنوان قیم می تواند ویزای همراه دانش آموز دریافت کند. با این ویزا می توان به مدت سه ماه تحصیل کرد یا در تمام مدت اقامت هفته ای ۲۰ ساعت زبان انگلیسی فرا گرفت.
- به عنوان بازدیدکننده ای واقعی به استرالیا وارد شود.
- ضمانت مالی کافی برای هزینه ی سفر و زندگی داشته باشد.  
- متقاضی شرایط سلامت و شخصیت را داشته باشد.
-  متقاضی ضمانت مالی کافی داشته باشد.
 
به خاطر داشته باشید که شرایط ویزاها ممکن است تغییر کند. با رجوع به وبسایت اداره ی مهاجرت و حفاظت از مرزهای استرالیا
(Department of Immigration and Border Protection) اطلاعات به روز شده را به دست آورید.   







 


فرم دریافت نظرات شما
نام:
پست الکترونیک:
متن:*
سوال:* 3 + 2 =
  
برگشت به صفحه اصلی